woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsBelangrijke wijkschouw Zalk !

Belangrijke wijkschouw Zalk !

-

 

Dinsdag 29 oktober word er in Zalk een belangrijke Wijkschouw gehouden.

ZalkOok zijn voor deze avond alle politieke partijen uitgenodigd, omdat die avond ook uitgebreid de stand van zaken betreffende het bouwen van het Multi Functioneel Dorpshuis Zalk aan de orde komt.

De inwoners van Zalk willen richting de politiek duidelijk maken dat ze het serieus aanpakken, en dat de vraag naar een nieuw dorpshuis menens is! Onlangs werd in het huidige dorpshuis De Hoge Brink een bijeenkomst gehouden waar die avond vrijwilligers en ZZP érs geworven werden. Voor deze constructie is gekozen om de kosten die de bouw met zich meebrengt zo laag mogelijk te houden.

De aanvang van de wijkschouw is 19.30 uur

 

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen