woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsGenerale repetie voor Oranje en KTK

Generale repetie voor Oranje en KTK

-

Na A.M.D.G. mogen ook Het Kamper Trompetter Korps en Show en Drumband Oranje zaterdag 20 juli hun verrichtingen tonen op het prestigieuze Wereld Muziek Concours in Kerkrade

Steun het Kamper Trompetter Korps en Show en Drumband Oranje bij de laatste voorbereidingen voor het Wereld Muziek Concours!

SONY DSC

KTK ~Vrijdagavond 19 juli van 19.30 uur – 22.00 uur ben je van harte welkom op het hoofdveld van voetbalvereniging Go-Ahead Kampen. De laatste veranderingen zijn doorgevoerd en graag laat het Kamper Trompetter Korps voor eigen publiek de volledige WMC show zien en horen. Aan de voorbereiding kan het niet liggen. De leden hebben keihard getraind en de show is verfijnd en verbeterd. En wat misschien wel Het mooiste is: Ze hebben het samen gedaan! Vervoersteam, bestuur, vrijwilligers, begeleiders, leden, instructie, sponsoren en velen achter de schermen hebben er samen voor gezorgd dat KTK klaar is voor het WMC. Via deze weg word iedereen op voorhand bedankt voor al die uurtjes inzet en betrokkenheid. En juist daarom is het mooi dat ze in vol ornaat voor eigen publiek de generale repetitie gaan ‘vieren’. Kom dus vrijdagavond naar het hoofdveld van Go-Ahead en geniet met ons mee! Graag tot ziens. (Buitenbroeksweg 2, Kampen)

 

oranje1

ORANJE ~ Ook Show en drumband Oranje zal op zaterdag 20 juli afreizen naar Kerkrade om deel te nemen aan het Wereld Muziek Concours met de show en marswedstrijden. Momenteel worden de spreekwoordelijke puntjes op de i gezet om een mooie prestatie neer te zetten. Op donderdag 18 juli zal er dan ook een generale repetitie zijn bij KHC vanaf 19.30 uur. U bent bij deze van harte uitgenodigd om te komen kijken Oranje “uit te zwaaien”!!

 

 

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen