Benefietconcert Hodaya voor stichting Bootvluchtelingen

IJSSELMUIDEN – Opwekkingskoor Hodaya houdt op zaterdag 21 november een benefietconcert in Hervormde Gemeente ‘De Hoeksteen’. In samenwerking met meerdere partijen zal er geld ingezameld worden voor stichting Bootvluchteling. 

Na het zien van de beelden over de situatie waarin vluchtelingen verkeren, groeide binnen opwekkingskoor Hodaya de wens om iets voor de vluchtende medemens te betekenen. Al snel werd besloten dat er een benefietconcert moest worden georganiseerd, dat de naam ‘Inloop Benefietconcert’ heeft gekregen.

Hodaya zal op het benefietconcert muzikale versterking krijgen van het Veluws Senioren Orkest, PraiseMen5, CRK Voices, Trianka van der Weerd, Janine Beens en organist Martien van der Knijff. Koren en bandjes zullen om en om wat van zich laten horen, maar ook zullen er liederen gezamenlijk worden opgedragen.

Daarnaast zal spreker Laurens Oosterbroek eigen beeldmateriaal laten zien over vluchtelingenproblematiek in Griekenland.

Het Inloop Benefietconcert is gratis toegankelijk. Tijdens het concert zal er een collecte plaatsvinden, waarbij men een donatie kan doen aan stichting Bootvluchteling. Daarnaast is het mogelijk om tijdens het concert eten en drinken aan te schaffen. Belangstellenden zijn vanaf 17.00 uur hartelijk welkom in Hervormde Gemeente ‘De Hoeksteen’, Goudplevier 103 te IJsselmuiden. Het benefietconcert zal rond 21.00 uur ten einde lopen. Graag tot ziens!