Het beste cv van de maand maart komt uit Kampen!

TineHet cv van Tine Looise uit Kampen is op de website van SollicitatieLAB gekozen tot het beste cv van de maand maart. Volgens de jury: “Een cv zonder opsmuk.“

Landelijke cv van de maand-verkiezing
Elke maand organiseert SollicitatieLAB een ‘cv van de maand-verkiezing’. Op zoek naar feedback en een podium kunnen werkzoekenden hun cv insturen, waarna het cv kans maakt om genomineerd te worden en uiteindelijk zelfs het beste cv van de maand te worden. Dit laatste is dat de Kamperse Tine Looise gelukt. Ze is de grote winnares van de cv van de maand maart verkiezing. Zowel de publieksjury als het recruiterspanel kozen haar cv als beste.

Een cv zonder opsmuk
Het recruiterspanel met daarin ervaren recruiters (deze maand met recruiters van o.a. Philips, Fintrex en het Antonius ziekenhuis) had lovende woorden over voor het cv van Tine. We citeren het jury-rapport “Een cv zonder opsmuk, waarin Tine goed laat zien wat ze te bieden heeft.“ en “Bij het lezen van haar cv, komt ze op papier al tot leven.” Als cv van de maand maart, mag Tine nu aan het eind van het jaar ook meedoen aan de cv van het jaar 2016-verkiezing.

En nu die nieuwe baan
De reactie van Tine: “Dit is fantastisch! Los van het winnen, was het een leuk en leerzaam weekje. De verkiezing levert veel aandacht op en ik heb goede feedback op mijn cv gekregen. Daarmee ben ik al aan de gang gegaan en ik hoop dat die baan nu ook gaat lukken.” Tine is op zoek naar een coördinerende functie als management assistente of office-manager.

Ook jij kan meedoen aan het cv van de maand. Door je cv op te sturen naar info@sollicitatielab.nl dan maak je kans om genomineerd te worden en krijg je veel feedback op je cv en aandacht.