Bevrijdingsconcert in de Nieuwe kerk Kampen

In het kader van de herdenking van 70 jaar bevrijding worden Bevrijdingsconcerten gehouden op 3 verschillende locaties binnen de gemeente Kampen. Tijdens deze concerten wordt steeds gezongen door een aantal koren, afgewisseld met instrumentale bijdragen door o.a. leerlingen uit de Talentklas van Quintus, centrum voor kunsteducatie.

Vrijdag 17 april: Het eerste concert zal plaatsvinden op de officiële bevrijdingsdag van Kampen om 20.00 uur in de Nieuwe kerk aan de Broederweg 34 te Kampen. Het Kamper Byzantijns Kozakkenkoor o.l.v. Henk van de Wetering en het Hervormd Kerkkoor Kampen o.l.v. Harry Hamer bieden een afwisselend programma. Daarnaast is er een muzikale bijdrage van de 9-jarige pianist David Zielman en verzorgen de Stadstrompetters van Quintus o.l.v. Leo Torn de binnenkomstmuziek. Wethouder G.J.Veldhoen verricht de opening en sluiting van het concert.

De toegang tot concert is gratis. Om de onkosten te dekken wordt er wél een deurcollecte gehouden. De organisatie van het geheel berust bij de werkgroep “Kampen 70 jaar bevrijd” in samenwerking met het korenplatform van Cultuur Contact van Quintus. Voor informatie: h.v.biessum@ikonenmuseumkampen.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*