Bevrijdingsdag in Kampen

Op 5 mei vieren we samen de vrijheid.

Op 5 mei 2015 is het 70 jaar geleden dat Nederland is bevrijd. Speciaal voor deze dag organiseert de Kamper Oranje Vereniging een programma in het stadspark waar vrijheid centraal staat.

Stadspark voor even Vondelpark

Het Kamper stadspark moet op vijf mei even de uitstraling krijgen van het kunstzinnige Amsterdamse Vondelpark. De KOV wil het park voor één dag omtoveren tot zo’n park, inclusief het bijbehorende ongedwongen sfeertje. Op een podium bij de Cellebroederspoort treden diverse artiesten en orkesten op en het gehele park is vol van activiteiten, demonstraties en andere bezienswaardigheden.

Een stadspark vol activiteiten

In het park zal er 5 mei veel te zien en te doen zijn. Sport, spel, plezier en vermaak is het motto. Net als vijf jaar geleden zal het stadspark (tussen de Cellebroederspoort en de Broederpoort) een locatie zijn waar het publiek zich op een ontspannen wijze kan vermaken en laten verrassen. Zo varen er kano’s in de stadsgracht, sportverenigingen geven demonstraties, de kinderboerderij heeft een gevarieerd programma, kunstenaars laten hun kunsten zien en nog veel en veel meer.

Een stadspark vol vermaak

Het podium bij de Cellebroederspoort is de centrale plaatst om samen te komen. Op het podium zullen gedurende de hele dag optredens plaats vinden van muziek, dans en show. Bij het podium komt een terras en vindt verkoop van drinken en eten plaats. Bevrijdingsdag zal ‘s avonds feestelijk worden afge-sloten door een 24 mans show-orkest. Kampen viert feest en dat sluiten we waardig af…

Vrijheid vieren we samen

Heb jij (muzikaal) talent en wil je dit ook graag laten zien of horen? Of kun je met jouw vereniging een leuke demon-stratie verzorgen, dan nodigen we je hierbij van harte uit.

Meer informatie of aanmelden kan via: oranje@kamperoranjevereniging.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*