Bijbelse inspiratie op je telefoon tijdens advent.

Vanaf 27 november kunt u dagelijks Bijbelse inspiratie opdoen op uw mobieltje, tablet of via de advents website van de Goede Herderkerk.

In de speciale app en op de website staat dagelijks een nieuwe bijbeltekst en een uitleg om toe te leven naar het kerstfeest. Thema is: “Maak het mee..” Bezoek http://www.ngk-ijsselmuiden.nl/advent/ en download de gratis app.

De viering van advent verandert.
In veel kerken wordt steeds meer aandacht besteed aan de adventsperiode. Vroeger was alleen in de preek en de opgegeven liederen zichtbaar waar het tijdens de vier adventszondagen over ging. Tegenwoordig worden er adventskaarsen aangestoken, zijn er speciale activiteiten voor kinderen en worden kerkdiensten steeds meer omlijst met activiteiten en muziek, allemaal als voorbode voor het kerstfeest.

Dichter bij de mensen.
Vanuit de NGK Goede Herderkerk in IJsselmuiden is dit jaar ook een speciale website en een gratis advents app beschikbaar voor mobiel en tablet. De kerk hoopt hiermee dat meer mensen actiever bij advent en kerst betrokken raken en ontdekken wat de komst van de geboorte van Jezus van Nazareth betekent voor iedereen.
Dagelijks nieuwe advents inspiratie.

Op de advents site van de kerk en via de app is iedere dag een nieuwe inspirerende bijbeltekst beschikbaar. De tekst is voorzien van een korte toelichting. In de app kan een alarmmelding worden ingesteld zodat u herinnerd wordt aan advent. De dagelijkse tekst kan gedeeld worden met familie vrienden en bekenden via twitter, facebook etc.
Meedoen is gratis en zonder verplichtingen. Als uw telefoon of tablet niet compatibel is kunt u de advents inspiratie dagelijks meelezen via de website.

Bezoek http://www.ngk-ijsselmuiden.nl/advent/ en doe mee.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673