Bijzondere businessevents in Kampen en Meppel

Bijzondere businessevents in Kampen en Meppel
Zekerheid van verandering’

Bouwmeester Communicatie houdt, in samenwerking met één van haar partners in techniek, Calago Meppel, op 9 en 16 april vanaf 15.30 uur in respectievelijk Kampen en Meppel, twee unieke businessevents met als thema: ‘Naar de zekerheid van verandering.’

Tijdens de businessevents geven unieke sprekers als zeezeiler-filosoof en Nyenrodebusinessdocent Henk de Velde, innovatief mediaondernemer Henri Bouwmeester (Oprichter Brugmedia, Bouwmeester Communicatie), succesvol internet entrepeneur Robert de Boer (Koffievoordeel.nl, Intershop.nl) en E-commerce specialist Joost Valentijn (GM. Calago) hun visie op de veranderingen van nu en kansen van morgen.
Boeiende, inspirerende businessevents in het teken van kennisdeling, samenwerking, van vragen en antwoorden op prikkelende vragen over nieuwe, oude media, over reclame, over betaalbare, ontzorgende technische oplossingen voor iedere onderneming, groot en klein!
BC-verandering
In Kampen wordt het businessevent vanaf 15.30 uur gehouden op 9 april in het Hanzestaete gebouw aan de Zambonistraat. Een week later wordt op 16 april in het auditorium aan de Werkhorst 36 in Meppel een tweede event gehouden.
Belangstellenden kunnen een keuze maken uit het complete VIPprogramma a €35,- (van 15.30 uur tot 21.00 uur) met interactieve workshop, warm buffet en uitgebreide netwerkmogelijkheden of het middagprogramma van 15.30 tot 18.30 uur a €25,- inclusief 4 presentaties en afsluitende netwerksnack.

Het VIPprogramma is inclusief deelname aan de workshops waarin de bedrijfsuitdagingen van de deelnemers eventueel direct onder de loep worden genomen. Deelnemers die hun bedrijfsuitdaging vooraf mailen naar de organisatie maken bovendien kans op een gratis webshop.

Voor meer informatie en of opgave bel 038 – 331 79 49 of kijk op: www.bouwmeestercommunicatie.nl

20150205_094236_pano

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*