Blaasorkest We Bin D’r Uut viert 5-jarig bestaan

We Bin D’r Uut

KAMPEN – Dit jaar bestaat blaasorkest We Bin D’r Uut (WBDU) uit Kampen vijf jaar. Op zaterdag 31 oktober wordt dit groots gevierd met een avondvullend muzikaal programma.

Daarnaast pakt het orkest dit lustrumjaar stevig uit met het uitbrengen van haar tweede cd. Eerder al bliezen de blazers een stevig partijtje weg op hun eerste cd ‘het HOUT niet op’.

In de afgelopen vijf jaar wist dit waanzinnige orkest zowel in muzikaliteit als uitstraling een enorme groei te realiseren. De vele muzikale hoogtepunten, waaronder het winnen van de publieksprijs in Groenlo, het binnenhalen van de Vierdaagse van Nijmegen en de aanwezigheid op diverse festivals en oktoberfeesten, hebben mede bijgedragen aan het succes van de band. Daardoor wordt zelfs meer buiten dan binnen thuisbasis Kampen opgetreden.

Benieuwd naar de muzikale uitspattingen van deze band? Op zaterdag 31 oktober bent u vanaf 20.00 uur van harte welkom in Dans- en Partycentrum van den Berg te Kampen voor een gezellige avond die alle kenmerken van een oktoberfeest zal hebben. Kaarten à 5 euro zijn verkrijgbaar via info@webindruut.nl.