zaterdag, juli 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsVoorlopig geen Burgernet voor gem.Kampen

Voorlopig geen Burgernet voor gem.Kampen

-

 

koelewijnDe kans is vrij klein dat de gemeente Kampen zich op korte termijn aansluit bij het burgerinitiatief “Burgernet”

volgens Burgemeester Koelewijn worden de ontwikkelingen rond “Burgernet” door de gemeente Kampen nog steeds nauwlettend in de gaten gehouden.

Laten we ook kijken wat het toenemende gebruik van nieuwe social media oplevert, en laten we dan op basis daar van een verantwoord besluit gaan nemen, en kijken of deze investering naar de toekomst toe een goeie is om te doen, er zijn meer ontwikkelingen, die we heel goed kunnen gebruiken om hetzelfde doel te bereiken…”   Aldus Burgemeester Bort Koelewijn, die zich afvroeg of een initiatief als Burgernet met de huidige en toekomstige ontwikkelingen van de diverse social media nog wel nodig is…

In september is er weer een nieuwe actie op TV en Radio om burgers te bewegen zich aan te melden voor burgernet.

De vraag is eigenlijk niet waarom Kampen niet meedoet aan het burgernet initiatief, maar wanneer! Van de 408 gemeenten doen er 15 niet mee aan Burgernet. De gemeente Deventer is inmiddels ook over stag gegaan, en dat maakt overduidelijk dat Kampen hoort bij de laatste gemeenten die niet meedoet..

We spraken er over met Burgemeester Bort Koelewijn…

 

[soundcloud_ultimate track=https://soundcloud.com/kampenonline/voorlopig-geen-burgernet-voor]

Gerelateerde berichten

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen