Bouw mee aan een businessplan voor ZP-ers in Kampen

Bouw mee aan een businessplan voor ZP-ers in Kampen. Dat is de oproep die de vereniging voor zelfstandige professionals, ZP Kampen, doet aan iedereen die een bijdrage kan leveren.

Op 22 november organiseerde de vereniging een bijeenkomst in de Stadswinkel met als thema hoe ZP-ers elkaar in de binnenstad onder één dak zouden kunnen. Het doel hiervan was samenwerking bevorderen, elkaar versterken, van elkaar leren, sociale contacten leggen, je eigen bedrijf adverteren en niet in het minst iets aan de leegstand in de binnenstad van Kampen doen door gezamenlijk een pand in gebruik te nemen.

Uit deze bijeenkomst is het idee ontstaan om tot het einde van dit jaar via een Business Canvas in de Stads Winkel als ZP-ers in Kampen samen aan een businessplan te werken om een levensvatbare organisatie op te zetten.(Vergelijk: http://kampenonline.com/creatieve-kampenaren-openen-samen-onze-winkel/). Elke bijdrage is welkom.

ZP-Kampen nodigt iedereen uit naar de Stadswinkel aan de Oudestraat te komen om haar of zijn bijdrage te leveren. De koffie staat klaar.

businessplan voor ZP-ers in Kampen

businessplan voor ZP-ers in Kampen

businessplan voor ZP-ers in Kampen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*