Brasserie De Smaeck van Campen viert 1 jarig bestaan.

Brasserie De Smaeck van Campen staat voor lekker en gezellig en heeft in het afgelopen jaar bewezen een aangename, smaakvolle ontmoetingsplaats in het monumentale winkelhart van Kampen te zijn . Menig inwoner uit de gemeente Kampen alsook vele toeristen uit binnen- en buitenland hebben de brasserie bezocht voor een lunch, hartige snack of koffie, thee met appeltaart.

Ook tijdens de koopavond vinden steeds meer bezoekers de weg om te genieten van de wekelijks geserveerde dagspecial. Om heerlijk te eten voor een goede prijs. De dagspecial wordt wekelijks bekendgemaakt op de facebookpagina van de Smaeck van Campen.
De Smaeck van Campen is tevens een brasserie waar jonge mensen onder professionele begeleiding de mogelijkheid krijgen hun kansen op de arbeidsmarkt en/of school te vergroten.

Alweer een jaar geleden is brasserie de Smaeck van Campen aan de Oudestraat 97 in Kampen geopend. In de week van 4 tot en met 10 november wordt het 1 jarig bestaan gevierd met op :
4 november tussen 17 en 20.00 genieten van de dagspecial onder het genot van akoestische blues door Bobby Bee solo (reserveren gewenst). Robert Andriessen (artiestennaam Bobby Bee) speelt zijn blues met hart en ziel. Met zijn akoestische en elektrische gitaar, stompbox en mondharmonica speelt hij onversneden blues en folkballads van diverse blues- en folkzangers.

8,9,10 november bij de 1e kop thee of koffievariant een gratis huisgemaakte plak cake.
De Smaeck van Campen, Oudestraat 97, Kampen (tegenover van Haren)
www.desmaeckvancampen.nl

de-smaeck-van-campen


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673