Brezo/KBS Set Up pakt thuis eerste winst van seizoen.

setup

IJsselmuiden 25 oktober – Na de beker wedstrijd van vorige week tegen Setup 65 en Sudosa stond zaterdag Captains***Kangeroe H1 uit Hardenberg op het programma. Voor Brezo/KBS Set Up geen onbekende, vorig jaar gingen beide wedstrijden met 3-2 naar Kangeroe.

Brezo/KBS Set-Up begon sterk aan de wedstrijd. Met weinig persoonlijke fouten en veel serve druk hadden de mannen uit Hardenberg er weinig tegen in te brengen. Set Up liep de hele set voor en dat resulteerde in een set winst van 25-20.

De tweede set ging Brezo/KBS Set Up op de zelfde koers verder. Kangeroe kwamen niet in de wedstrijd door het goede spel van de IJsselmuidenaren. 25-20

Mede door foutjes, liep Set Up vanaf het begin van de derde set achter de feiten aan, dit resulteerde uiteindelijk in set verlies. 18-25

De vierde set stond alles weer op scherp bij Set Up, maar geen van beide teams maakten het verschil. Mede door een blessure, werden er wat wissels doorgevoerd dat niet onverdienstelijke uitpakte. De dreiging bleef en zo trok Set Up de set en de wedstrijd naar zich toe. 25-23 Een mooie belangrijke overwinning.

Volgende week staat EVV in Elburg op het programma.

setup 261014

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*