Bruidsmode ook beschikbaar bij Weggeefschuur

Trouwschuur maakt huwen met klein budget mogelijk

Trouwschuur WeggeefschuurDe Weggeefschuur blijft met nieuwe initiatieven komen. Sinds een half jaar is er bruidsmode te leen inclusief bijbehorende accessoires. Aanstaande bruiden kunnen er kleding uitzoeken voor hun trouwdag maar ook voor bruidegoms en bruidsjonkers is er volop keus. Helaas kan de kleding niet helemaal kosteloos worden geleend want er zijn wel stoomkosten verschuldigd. Een sponsor hiervoor wordt dringend gezocht.

De mooiste dag van je leven mag natuurlijk iets kosten. Maar als je simpelweg het geld niet hebt, is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Bruidskleding kan snel honderden, zo niet duizenden, Euri kosten. Bij de Trouwschuur, onderdeel van de Weggeefschuur, is er een ruim assortiment aan trouwjurken, kostuums voor mannen en kinderkleding voor bruidsjonkers en bruidsmeisjes. Tevens zijn er veel accessoires te leen, zoals hoepels, sluiers en hoeden. Een deel is afkomstig uit een faillissement en is nog als nieuw. Geschikte bruidskleding is door de vrijwilligers van de Trouwschuur uitgezocht. Aangeboden kleding die te ouderwets is, bijvoorbeeld, wordt geschonken aan Ventura.

Trouwschuur WeggeefschuurEr is een bruidsmodeshow gegeven bij LeMKa en tijdens de Dag van de Rijkdom bij de Weggeefschuur zelf (zie onderaan). De trouwkleding kan vooraf gepassen en uitgezocht worden maar mag niet vermaakt worden. Twee dagen voor de bruiloft kan het opgehaald worden en twee dagen na de feestelijke dag teruggebracht worden. De enige kosten die eraan verbonden zijn, zijn de stoomkosten. Wanneer een stomerij in Kampen of omgeving dit meer of minder zou willen sponsoren, zou Wendy Hoeksema dit toejuichen en de stomerij in het zonnetje zetten natuurlijk. Wendy is de contactpersoon voor de Trouwschuur en is te bereiken via de Weggeefschuur (zie onderaan).

In Kampen kan er op maandag- en dinsdagmorgen om 9u00 snel en gratis getrouwd worden in de ondertrouwkamer. Daarnaast kent de gemeente op maandag een verkorte trouwceremonie die relatief goedkoop is. Samen met de Trouwschuur wordt zo trouwen mogelijk met een beperkt budget. Bij ware liefde draait het immers niet om geld, toch?

Trouwschuur WeggeefschuurZie ook:
Website van de Trouwschuur (onderdeel van de Weggeefschuur)
Geen armoede maar dag vol rijkdom (video)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*