Video – Werkzaamheden in de Buiten Nieuwstraat doorn in het oog.

Foto van auteur

Hoe lang moet de buurt nog wachten?

Enexis voert werkzaamheden uit aan het gasnet in de Buiten Nieuwstraat in Kampen.  Al meer dan een maand liggen de werkzaamheden stil.  Tussen de de Botervat- en Karpersteeg zit vervuiling in de grond en dat zou eerst goed uitgezocht moeten worden.

De bewoners klagen op social media over de voortgang van de werkzaamheden. “Waarom horen we niets van van de gemeente?” Tijdens de bestuursvergadering van de wijkvereniging Binnenstad zijn ook zorgen geuit over de voortgang van de werkzaamheden. De decembermaand met “Kerst in Oud Kampen” komt immers snel dichterbij. Volgens veel bewoners is het gemeente Kampen die niet communiceert in de richting van de gedupeerden. “Van de gemeente hoor of zie je helemaal niets, Enexis houd ons wel op de hoogte van de ontwikkelingen”

brief-enexis-knip

Binnen het bestuur van de Wijkvereniging Binnenstad is afgesproken dat men de afgelopen week zou afwachten. “De brief van Enexis (van de 23e) geeft immers aan dat er voor eind deze week meer duidelijkheid gegeven gaat worden. Op basis van die beloofde zullen wij als wijkvereniging kijken of, en op welke wijze, we er een vervolg aan moeten geven.”

Het losse zand en het feit dat er veel minder verkeer door de Buiten Nieuwstraat rijd trekt niet alleen veel ongedierte aan, het zorgt er ook voor dat het wemelt van de katten. Zij hebben immers nog nooit zo’n grote kattenbak gezien…

Reden voor KampenOnline om eens op onderzoek uit te gaan …

 

 

 

 

Gerelateerde Berichten

%d bloggers liken dit: