zaterdag, april 13, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeGemeente KampenBurgemeester geeft startsein wervingscampagne Burgernet Kampen

Burgemeester geeft startsein wervingscampagne Burgernet Kampen

-

Start wervingscampagne Burgernet

Burgemeester Koelewijn schrijft zich in als Burgernetdeelnemer en geeft hiermee het startschot voor de wervingscampagne voor Burgernet in de gemeente Kampen.

Burgemeester Koelewijn heeft vandaag het startsein gegeven voor de wervingscampagne Burgernet door zich aan te melden als deelnemer via een groot inschrijfformulier.
De campagne is erop gericht zo veel mogelijk mensen te bewegen om zich in te schrijven als Burgernetdeelnemer. Mensen die zich inschrijven maken kans op een mooie prijs. Iedere 1000ste deelnemer wordt door de gemeente beloond met een luchtballonvaart boven de gemeente Kampen, vergezeld door de burgemeester en een wijkagent.

De komende paar maanden gaat de gemeente onder andere via De Brug en social media de inwoners van Kampen oproepen zich aan te melden via www.burgernet.nl. Ook de wijkagenten in de gemeente dragen hier hun steentje aan bij en vragen inwoners in hun wijk om deel te nemen aan Burgernet. De gemeente Kampen heeft besloten deel te nemen aan Burgernet om de heterdaadkracht van de politie te verbeteren. Burgernet geeft burgers de kans om actief bij te dragen aan de veiligheid in de buurt.

Aanmelden
Aanmelden voor Burgernet kan op twee manieren, digitaal of schriftelijk. Inwoners van Kampen kunnen zich via de website www.burgernet.nl inschrijven, dit heeft de voorkeur. Op 6, 7 of  8 maart ontvangen alle huishoudens in de gemeente Kampen per post een brief met een inschrijfformulier voor Burgernet en een antwoordkaart. Vanaf 31 maart is het Burgernetsysteem actief en kunnen Burgernetmeldingen verspreid worden in de gemeente bij dringende zaken. Eind mei maakt de gemeente bekend wie de winnaars zijn van de luchtballonvaart.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen