Burgemeester Koelewijn bij opening Meester en Meester

Afgelopen woensdag 7 april opende burgemeester Koelewijn de nieuwe vestiging van Meester en Meester in Zwolle. Het nieuwe kantoor gevestigd aan de Harm Smeengekade 9 te Zwolle werd al vroeg in de ochtend op feestelijke, en tevens corona-verantwoorde, wijze geopend door burgemeester Koelewijn. Gezien de unieke band van Meester en Meester met zowel de stad Kampen als Zwolle, waren de burgemeesters van beide steden uitgenodigd, maar in verband met het herstel van burgemeester Snijders heeft burgemeester Koelewijn mede namens hem ons pand officieel geopend.

Naast de commerciële doelstellingen geeft Meester en Meester ook wat terug aan de maatschappij. Zo verleent Meester en Meester onder andere juridische hulp aan diegene voor wie het recht niet toegankelijk is of niet over de financiële middelen beschikt om juridische hulp in te schakelen.

In het afgelopen jaar heeft Meester en Meester particulieren, bedrijven en de overheid mogen adviseren en bijstaan bij complexe juridische- en veiligheidsproblemen.

Met veel trots zal Meester en Meester intrek nemen in het historische pand in hartje Zwolle. Meester en Meester is in november 2019 opgericht door twee jonge ondernemers met een passie voor recht en veiligheid. Vanuit de praktijk ervaarden zij dat het recht vaak niet voor iedereen toegankelijk is. Op basis daarvan ontstond medio 2019 het idee om een juridisch adviesbureau op te richten dat steengoed juridisch- en veiligheidsadvies biedt op een toegankelijke, eerlijke en transparante wijze. Geen dure of onverwacht hoge kosten, maar mensen daadwerkelijk helpen op een eerlijke en verantwoorde manier.

Meester en Meester nodigt u graag uit voor een gratis intake gesprek bij ons op kantoor!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*