Businessclub IJsseldelta presenteert nieuwe sponsoren

Elf nieuwe sponsorcontracten getekend tijdens geslaagde netwerkbijeenkomst

_y1l7162
Liefst elf nieuwe sponsorcontracten. Met dat veelbelovende begin start voor de Businessclub IJsseldelta het seizoen 2015-2016. De contacten zijn vrijdagavond getekend tijdens de eerste netwerkbijeenkomst van de businessclub van voetbalverenigng Go-Ahead Kampen.

Businessclub IJsseldelta verwelkomt negen nieuwe sponsoren: Brouwers Accountants BV, Straxs b.v., Restaurant d’Olde Vismark, Rabobank IJsseldelta, Van ’t Veen Glas & Gevelreiniging, Sentium b.v., Van der Horst & Starke b.v., Bomefa b.v. en Pouw/Lease Unlimited. Daarnaast werden de contracten van Brugmedia en B&S Media Internetmarketing geüpgraded.

Verbinden en versterken
Tijdens de drukbezochte netwerkbijeenkomst van Businessclub IJsseldelta stond het thema ‘verbinden en versterken’ centraal. Voorzitter Frans van der Kolk zegt hier het volgende over: ”Als businessclub vinden wij het belangrijk om een meerwaarde te zijn voor de sponsoren. Dit doen wij door middel van interessante, gezellige netwerkbijeenkomsten en uitjes naar bijvoorbeeld mooie voetbalwedstrijden of meerdaagse bedrijfsbezoeken. Doordat de ondernemers elkaar in een informele sfeer ontmoeten, kunnen er zakelijke relaties ontstaan en worden versterkt. Dat is een goed voorbeeld van het verbinden en versterken.”

Over Businessclub IJsseldelta
Businessclub IJsseldelta is in 2013 opgericht voor de sponsoren van voetbalvereniging Go-Ahead Kampen. De doelstelling van de businessclub is tweeledig, namelijk lokaal zakendoen in combinatie met de sponsoring van Go-Ahead Kampen. Inmiddels zijn ruim 70 sponsoren aangesloten bij Businessclub IJsseldelta. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden op www.businessclubijsseldelta.nl.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*