C2 team biljartvereniging Reijersdam boekt overwinning.

Ingezonden bericht:

In de thuishaven van biljartvereniging Reijersdam , het wijkcentrum Reyersdam, ontving het C2 team het C2 team van Z.B.C. uit Zwolle. En de “Zwolsen” werden met 33-27 verslagen.

Omdat Gerrit van Vlijmen op tijd naar zijn postzegel hobby toe moest, speelde hij de openingspartij tegen Jaap Boeree en Gerrit won met een moyenne van 2.20 en Jaap had een moyenne van 1.80 , uitslag 12-9. Martin ten Hove speelde tegen Bob Brinkers en hij moest zijn meerdere erkennen in Bob, alhoewel hij nog dicht bij een overwinning was. Martin scoorde een moyenne van 1.68 en Bob 1.94, uitslag 9-12. De laatste wedstrijd ging tussen de kopmannen van beide teams, Rens Jager en Ger Eikelboom (juist die, oud international hockeyer), Rens won overtuigend met een moyenne van 4.00 en Ger scoorde een moyenne van 3.90, uitslag 12-7.

Donderdagmiddag ging de reis van het dagteam naar Dalfsen om aldaar te spelen tegen het dagteam van BV De Trefkoele. De wedstrijd werd gespeeld in multicultureel centrum De Trefkoele en het is bijzonder jammer dat in een dergelijk mooi complex te weinig aandacht is voor de biljartvereniging, er wordt gespeeld in een open ruimte met veel lawaai van binnenkomende en uitgaande gasten en op een bijzonder gladde vloer. De beheerders van De Trefkoele mogen hierin wel eens verandering in aanbrengen.

Dit was echter niet de oorzaak dat het dagteam van biljartver. Reijersdam een nederlaag leed. Dat het tegen een team welke onderaan staat , altijd moeilijk spelen bleek nu weer eens. BV de Trefkoele won met 39-37. Rens Jager en EvertHulleman speelden beiden een zeer slechte partij en de minst slechte Evert Hulleman won. Rens Jager scoorde slechts een moyenne van 1.75 en Evert Hulleman 2.03, uitslag 12-8. Martin ten Hove deed het beter tegen Andre Bouwman, Martin won met een moyenne van 1.55 en Andre scoorde een moyenne van 1.34, uitslag 6-12. Ben Wielandt trof het bijzonder slecht met zijn tegenstander, Evert Jan Holsappel verkeerde een super vorm en met een moyenne van 3.24 liet hij Ben volledig kansloos, Ben scoorde een moyenne van 1.35 , uitslag 12-5. Johan de Leeuw liet zich wederom van zijn beste zijde zien en speelde een constante partij en won met een moyenne van 1.64, zijn tegenstander Albert Holsappel had een moyenne van 1.84, uitslag 9-12.

Programma komende week in het wijkcentrum Reyersdam:
Donderdag 23 januari – dagteams Reijersdam-BV De Ghesellen 1 – 13.30 uur.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*