C2-team Biljartvereniging Reijersdam verslaat koploper

Nipte overwinning dagteam bv Reijersdam tegen stadgenoot VAG.

Het C2 team van biljartvereniging Reijersdam ging maandagavond op bezoek bij de koploper in de C2 klasse H.B.C. uit Hoogeveen en winst te winnen met 25-30.
De openingspartij van Mario Hollander tegen Jan ten Kate (HBC) ging echter verloren, Mario Hollander speelde geen beste wedstrijd en zijn moyenne van 3.00 was lager dan zijn tegenstander die zelfs 35 caramboles minder mocht maken, Ten Kate scoorde een moyenne van 3.25, Mario scoorde 6 punten. De twee volgende partijen werden door spelers van BV Reijersdam gewonnen, Rens Jager won ondanks een mager moyenne van 2.58 van Klaas Middel en Gerrit van Vlijmen speelde een prima partij met een moyenne van 2.75 won hij van Henk de Keyzer.

Het dagteam van biljartvereniging Reijersdam speelde donderdagmiddag in het wijkcentrum Reyersdam de derby tegen stadgenoot V.A.G.. Rens Jager verzuimde om in de nabeurt remise te maken tegen Gradus van Velzen(VAG), Van Velzen won met een moyenne van 3.91, Rens Jager speelde met een moyenne van 3.17 en scoorde 9 punten. Ben Wielandt won met een moyenne van 1.79 van Willem Potkamp (VAG) die een moyenne had van 2.33 en 8 punten scoorde, Johan de Leeuw won zijn partij met een moyenne van 1.30 van Gerrit Fix(VAG) die een moyenne had van 1.00 en 6 punten scoorde, Herman School was niet in zijn beste vorm en verloor kansloos van Henk van Dijk(VAG), die een moyenne had van 1.68, Herman School had een moyenne van 1.00 en scoorde 6 punten.
Programma komende week in het wijkcentrum Reyersdam:
Woensdag 16 oktober Reijersdam C2 – H.Z.W.(Genemuiden) 19.30 uur.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*