CAROL EN LISETTE UIT KAMPEN SCHITTEREN IN ORANJE-COMMERCIAL VAN ALDI IN NEDERLAND

CAROL EN LISETTE UIT KAMPEN SCHITTEREN IN ORANJE-COMMERCIAL VAN ALDI IN NEDERLAND

Culemborg – 11 mei 2021 – Vanaf maandag 17 mei juichen ALDI-medewerkers Carol en Lisette uit Kampen erop los in de allereerste Oranje-commercial van ALDI in Nederland. Het is een primeur dat medewerkers de hoofdrol spelen in een televisiecommercial van de discounter. Toen Carol de oproep zag om mee te doen, dacht zij meteen: ‘Hoe leuk is het om samen in de schijnwerpers te staan?!’.

ALDI-sterren op de buis
Nadat de discounter in september vorig jaar voor het eerst in de geschiedenis op TV in Nederland te zien was met de merkcampagne ‘Natuurlijk wel. ALDI’, is het niet meer stil gebleven. Een commercial voor de feestdagen en voor Pasen? Natuurlijk wel! En nu weer een unicum: de allereerste Oranje-commercial met in de hoofdrol medewerkers van ALDI.

Samen op de banken voor Oranje
Het was voor ALDI direct duidelijk wie er de hoofdrol in de nieuwste commercial zouden spelen: ‘Met deze Oranje-commercial dragen we het wij-gevoel uit dat heerst in het land wanneer Nederland massaal achter Oranje staat. Juist dát gevoel is er altijd bij medewerkers van ALDI. We zijn trots om samen voor ALDI te werken. Dat is nu ook te zien in deze nieuwe tv-commercial’, aldus Luca Bade, Marketing Manager Campagnes bij ALDI in Nederland. Collega’s uit het hele land werden opgeroepen om te figureren en na een heuse auditie zijn vanaf 17 mei elf ALDI-kanjers op de buis te zien in de Oranje-commercial ‘Samen op de banken voor Oranje? Natuurlijk wel!’.

Eén groot Oranje-feest
Op de set werd alles uit de kast gehaald om er één groot Oranje-feest van te maken. Van de lekkerste hapjes en drankjes tot te gekke outfits, pruiken en schmink. Zullen ze in hun Oranje-outfits straks herkend worden? ‘Dat weet ik niet, maar we hebben het echt ontzettend naar ons zin gehad en we zouden het zo weer doen’, zegt Lisette enthousiast.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*