CDA avond Toerisme met Gieterse spreekster

KAMPEN – Het CDA Kampen houdt woensdagavond 20 april een thema avond over toerisme en recreatie. Wat kan Kampen leren van Giethoorn staat centraal. Als spreekster is Gabrielle Esselbrugge, onderneemster uit Giethoorn, uitgenodigd.  Gabriella Esselbrugge is eigenaar van hotel/restaurant Dames van De Jonge te Giethoorn, bestuurslid van Koninklijke Horeca Nederland en onder andere voormalig accountmanager bij Booking.com.  Zij zal een inleiding geven over hoe gemeente en ondernemers in Giethoorn omgaan met toerisme.  Opvallend is de wijze waarop Gabriella de Chinese markt heeft weten aan te boren.  Jaarlijks  komen er vele Chinese toeristen Giethoorn bezoeken. Wat is het succes van de “Giethoornse aanpak”? En hoe kunnen wij meer toeristen naar Kampen trekken? 

Amsterdam heeft al te kennen gegeven de grote toeristenstroom niet op te kunnen vangen. Ook in Giethoorn is de capaciteit beperkt en is men op zoek naar uitstapjes/verblijf in de regio.  Daar liggen kansen voor Kampen denkt de CDA fractie.

Iedereen is van harte welkom om deze avond bij te wonen.  De zaal is open vanaf 19.30. Om 20.00 uur is er een huishoudelijk deel van de CDA ledenvergadering en om 20.30 begint de thema bijeenkomst.  De avond wordt gehouden in De Leuke Hanzestad aan de IJsseldijk 12 in Kampen.