CDA Kampen pleit voor heropening terrassen

Ingezonden bericht CDA Kampen

De fractie van CDA Kampen sluit zich aan bij de oproep van de burgemeesters van Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam én de voorzitter van het Veiligheidsberaad om de terrassen snel weer te openen.

Commissielid Alerieke van der Maat: “Het is niet meer uit te leggen dat mensen wel op een kleedje met een fles wijn in het park of elders kunnen zitten, maar de Kamper horeca de terrassen niet mag openen.

CDA Kampen ziet met het voorjaar op komst de drukte in de openbare ruimte, zoals bijvoorbeeld het stadspark, alleen maar toenemen. Op terrassen kan deze drukte beter in goede banen worden geleid dan in de openbare ruimte.

Raadslid Janine de Kleine en commissielid Alerieke van der Maat zullen dan ook in de komende vergadering van de raadscommissie Bestuur en Middelen namens het CDA aan burgemeester Koelewijn vragen of hij zich aan wil sluiten bij de oproep van de grote steden om de terrassen snel weer te openen. “Wij hopen op een positief antwoord van de burgemeester, zodat in het voorjaar weer gebruik kan worden gemaakt van de prachtige terrassen van onze horecabedrijven”, aldus Van der Maat.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*