zondag, mei 19, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomePolitiekCDJA IJsseldelta organiseert het Kamper Scholendebat 2014

CDJA IJsseldelta organiseert het Kamper Scholendebat 2014

-

Op donderdag 6 maart zullen leerlingen van het Almere College en de Pieter Zandt in de raadszaal van het gemeentehuis met elkaar in debat gaan. Het debat begint om 15:00 uur en zal onder leiding staan van Gerben de Koning Gans.

In de jury zitten burgemeester Koelewijn, lijsttrekker van het CDA Hilde Palland – Mulder en Auke Schipper. De burgemeester zal de opening van het scholendebat verzorgen, namens de jury zal Hilde Palland – Mulder de prijsuitreiking doen.

“Het scholendebat is opgezet om jongeren kennis te laten maken met verschillende opvattingen die er leven bij maatschappelijke onderwerpen”, aldus Gerben de Koning Gans, “Door met elkaar te debatteren krijgen de jongeren inzicht in de argumentatie die ligt onder hun eigen overtuigingen en die van anderen.” Tijdens het debat zal het onder andere gaan over de alcoholleeftijd en de leeftijd waarop jongeren kunnen gaan stemmen.
Geïnteresseerden zijn van harte welkom om in de raadszaal van het gemeentehuis het Kamper Scholendebat 2014 bij te wonen.

cdja

 

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen