ChristenUnie Zomertour’ met landelijke politici en muziek komt naar Nagele

Landelijke ChristenUnie-kopstukken Gert-Jan Segers, Maarten van Ooijen, Bert Konterman en de christelijke band LEV komen naar Nagele. Na twee jaar letterlijk ‘afstand houden’ wil de ChristenUnie nu juist weer dichtbij komen, het gesprek aangaan en heel veel mensen ontmoeten; daarvoor organiseert de partij een zogeheten ‘zomertour’, die op 1 juli 2022 halt houdt op MFC Het Rietveld, Ring 19 in Nagele.

Tijdens de Zomertour is er vooral heel veel interactie in een informele, festival-achtige setting. De aanwezige ChristenUnie-politici gaan op verschillende manieren het gesprek aan, er is lekker eten en drinken en goede muziek van de band LEV.

ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers: “De ChristenUnie is een partij die het boven alles moet hebben van mensen die zich voor dezelfde idealen inzetten, die ons steunen en die samen werken aan onze christelijk-sociale missie. Na twee jaar waarin we elkaar moeilijker konden ontmoeten, zie ik er ontzettend naar uit om ook in Nagele met hen het gesprek aan te gaan, vragen te beantwoorden, maar vooral van hart tot hart te kunnen spreken.”

Ook lokaal hebben ze zin in de Zomertour. Jan Willem Schutte, fractievoorzitter van ChristenUnie Kampen: “Het vertrouwen in de politiek staat onder druk. Den Haag lijkt ver, terwijl we er allemaal mee te maken hebben. Daarom is het zo ontzettend belangrijk om steeds weer de link te leggen tussen lokaal en landelijk en daarin ook samen op te trekken met mensen die zich herkennen in de missie van de ChristenUnie. We gaan het gesprek met elkaar onder genot van goede muziek, een hapje en een drankje en dat wordt ontzettend leuk.”

Behalve Gert-Jan Segers is ook staatssecretaris Maarten van Ooijen en ex-profvoetballer Bert Konterman aanwezig. Ze gaan o.l.v. Esther Kaper in gesprek over actuele thema’s.

Praktische informatie
Gratis tickets voor de ChristenUnie Zomertour zijn te bestellen via christenunie.nl/zomertour, er is plaats voor maximaal 200 gasten. Vanaf 19.30 uur is er muziek, om 20.00 uur start het programma. Ook na het interactieve plenaire gedeelte is er veel ruimte om met de verschillende gasten te praten onder het genot van een borrel. De ChristenUnie Zomertour sluit om 22.00 uur

Andere edities van de ChristenUnie Zomertour vinden plaats op 17 juni in Renswoude, 24 juni in Apeldoorn en 8 juli in Drachten.


 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*