Circus Renz naar Kampen

Hooggeëerd publiek… Circus Renz uit Berlijn is sinds eind maart met de nieuwe Europa-tournee van 2014 begonnen.

circus renzHet in 1842 opgerichte circus komt met een geheel vernieuwd programma en zal zeer binnenkort weer daverende voorstellingen verzorgen. Circus Renz Berlin brengt u een voorstelling van hoog niveau met een uitgebreid en adembenemend programma.

Momenteel maakt het circus een tour door Nederland en is Kampen de volgende plaats van de 35 plaatsen die het circus in 2014 aan zal doen. Na de succesvolle optredens van de laatste jaren zal het grote circusdorp van 18 t/m 27 september opgebouwd staan op het Melmerpark aan de van Doorneweg, nabij McDonalds. Gezien de hoge, gemeentelijke, kosten van het Burgemeester Berghuisplein wordt uitgeweken naar deze locatie.

Natuurlijk zijn er, zoals gebruikelijk bij circus Renz, vele dieren in het programma te bewonderen, zoals Indische olifanten, kamelen, honden en vele paarden. Zeer bijzonder is het feit dat er onlangs weer vele dieren zijn geboren, die natuurlijk te bezichtigen zijn voor de bezoekers. Artiesten uit de gehele wereld, die het afgelopen jaar vele prijzen hebben gewonnen, zullen het programma compleet maken.

Maak de show in Kampen mee en beleef de betoverende wereld van zand en zaagsel. In diverse winkels en plaatselijke kranten zullen reductiekaarten verschijnen waarmee u met zeer aantrekkelijke kortingen een bezoek kunt brengen aan het circus.

Voor meer informatie kijkt u op www.circus-renz-berlin.nl

Voorstellingen (18 t/m 27 september): donderdags 19.00 uur (18 september première) vrijdags 17.00 uur (familiedag, alle plaatsen m.u.v. loge 10 euro) zaterdags 15.00 uur en 19.00 uur 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*