CKSO geeft voorjaarsconcert

CKSO1

Op zaterdag 9 april 2016 geeft het Chr. Kamper SymfonieOrkest haar jaarlijkse voorjaarsconcert. Tijdens dit concert zullen zowel het A-orkest als het jeugdorkest muziek uit verschillende periodes van de muziekgeschiedenis ten gehore brengen. Zo klinkt er muziek van Beethoven en Mozart, maar er zal ook muziek uit die bekend is van James Bond of The Phantom of the Opera klinken.

Bijzonder is dat het CKSO deze avond ook muziek voor orkest en orgel ten gehore zal brengen; een combinatie die niet vaak gehoord wordt. De beide orkesten zullen tijdens dit concert voor het eerst onder leiding staan van Vincent Pollemans, die vanaf september de muzikale leiding heeft over de beide orkesten.

Het concert wordt gehouden in de Burgwalkerk (Burgwal 60, Kampen) en zal beginnen om 19:30 uur. De deuren zijn open vanaf 19:00. Meer informatie vindt u op onze website, www.ckso.nl. Hier vindt u ook het programma voor deze avond.

Het CKSO
Het CKSO bestaat uit een A-orkest en een jeugdorkest. Beide orkesten spelen hun eigen repertoire, maar ook wordt er door beide orkesten samen gespeeld tijdens concerten. Iedereen die een muziekinstrument bespeelt is welkom om mee te spelen bij een van de orkesten. Het CKSO repeteert wekelijks op donderdagavond, in het gebouw van theaterkoor Caecilia (Noordweg 94, Kampen), m.u.v. de schoolvakanties. De jeugd start om 18:00 uur, het A-orkest om 19:30 uur. Geïnteresseerde muzikanten zijn van harte welkom om eens te komen luisteren en mee te spelen.

Voor meer informatie over het CKSO kunt u terecht op onze website: www.ckso.nl. Ook kunt u ons mailen voor meer informatie: info@ckso.nl of jeugd@ckso.nl.