dinsdag, juni 25, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsCollecte MFD Zalk en sociale initiatieven in Overijssel.

Collecte MFD Zalk en sociale initiatieven in Overijssel.

-

Stichting Verenigingsgebouw De Hoge Brink collecteert voor het Oranje Fonds

mfd Zalk

De opbrengst van de geplande collecte is voor het Multi Functioneel Dorpshuis en sociale initiatieven in Overijssel.
Van 28 april t/m 3 mei 2014 zal Stichting Verenigingsgebouw De Hoge Brink voor het Oranje Fonds collecteren in Zalk en Kampen (het Onderdijks). De helft van het opgehaalde bedrag komt direct ten goede aan het Multi Functioneel Dorpshuis in Zalk! Mede hierdoor kan er een prachtig dorpshuis neergezet worden waar de inwoners van Zalk plezier van zullen hebben. De andere helft van de opbrengst besteedt het Fonds aan sociale initiatieven in Overijssel. Giften worden zo voor 100 procent besteed aan projecten in Overijssel.
Bouwen aan de toekomst in Zalk, daar zijn de bewoners en betrokkenen druk mee bezig. Om een mooi en duurzaam dorpshuis te kunnen bouwen is er veel geld nodig. Het dorpshuis zal daardoor een prachtige ontmoetingsplek bieden en kan voorzien in benodigde ruimte voor diverse verenigingen. De collectanten gaan van deur tot deur in Zalk en in Het Onderdijks te Kampen. Met uw gift bouwt U ook mee aan sociale initiatieven in Overijssel.

Het is voor het eerst dat het Oranje Fonds gaat collecteren. Ronald van der Giessen, directeur van het Oranje Fonds, licht toe: “Stichtingen en verenigingen bieden kansen aan mensen die door tegenslag buiten de boot dreigen te vallen. Ze bestrijden eenzaamheid en geven kwaliteit aan het leven. Door nu samen geld op te halen kunnen we hen extra ondersteunen. Alle geldstromen lopen via het Oranje Fonds, wat zorgt voor maximale garantie en fiscaal voordeel voor donateurs.”

Het Oranje Fonds steunt sociale organisaties in het hele Koninkrijk der Nederlanden. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn als beschermpaar nauw betrokken bij het Fonds. Zij bezoeken initiatieven, reiken de Appeltjes van Oranje uit, vieren Burendag en steken de handen uit de mouwen tijdens NLdoet.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen