College past voorwaarden huldiging (inter)nationaal kampioenen aan

Foto van auteur

 

medaille

Het college heeft besloten de voorwaarden voor het huldigen van (inter)nationaal kampioenen aan te passen. Alleen de prestaties die zijn geleverd in de hoogst mogelijke categorie, divisie of discipline binnen de sport van de leeftijdscategorie van een sporter worden voortaan gehuldigd.

In het verleden werden incidenteel sporters in het zonnetje gezet die een bijzondere prestatie hadden geleverd. Door het groeiende aantal sporters die een prestatie op nationaal en/of internationaal niveau leverden, is in 2004 besloten om de sporters gezamenlijk te huldigen tijdens de sportverkiezingen.

De laatste jaren komen er steeds meer sporten, categorieën en nationale toernooien bij, waardoor het aantal te huldigen sporters blijft doorgroeien en niet meer alleen uitzonderlijke (top)sportprestaties worden beloond. Het college heeft daarom besloten de voorwaarden aan te scherpen.

De Sportraad Kampen organiseert op vrijdag 7 februari 2014 de sportverkiezingen. Tijdens deze verkiezingen huldigt wethouder Treep namens het college de (inter)nationaal kampioenen van het jaar 2013.

Gerelateerde Berichten

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: