donderdag, april 18, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsCollegialiteit en sportiviteit op het Veltman Badminton Bedrijventoernooi

Collegialiteit en sportiviteit op het Veltman Badminton Bedrijventoernooi

-

 

Samen sporten en je collega’s op een andere manier leren kennen, daar draait het om tijdens het 31e Badminton Bedrijventoernooi, dat BC Kampen in samenwerking met Veltman organiseert van 18 tot en met 21 november.

Medewerkers, vrijwilligers en andere betrokkenen van bedrijven en instellingen in de gemeente Kampen worden uitgedaagd op een positieve manier met elkaar in contact te komen en het in sportief opzicht op te nemen tegen medewerkers van andere Kamper bedrijven. Vanzelfsprekend is het badmintonspel belangrijk, maar gezelligheid en collegialiteit mogen en zullen niet ontbreken.

badminton

Teams worden, afhankelijk van samenstelling (heren-, dames- en gemengd dubbel) en ervaring (beginner, gevorderd, vergevorderd) ingedeeld in poules. Een team bestaat uit twee personen, maar per bedrijf kunnen zich wel meerdere teams inschrijven.

Ieder team speelt een voorronde op 18, 19 óf 20 november. Poulewinnaars treffen elkaar vervolgens op donderdag 21 november tijdens de altijd spannende finales van het Badminton Bedrijventoernooi.

Alle informatie over het Bedrijventoernooi staat op www.bckampen.nl. Daarnaast kan iedereen voor vragen of aanmelding (vóór 8 november!) ook terecht bij Dick van der Veer, dick@bckampen.nl en 06-34025105

 

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen