woensdag, april 24, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsConnexxion wint race om aanbesteding regioIJsselmond

Connexxion wint race om aanbesteding regioIJsselmond

-

bus

 

Busvervoer in IJsselmond gaat naar OV Regio IJsselmond

De provincies Overijssel en Flevoland hebben besloten het streekbusvervoer in de regio IJsselmond te gunnen aan OV Regio IJsselmond NV voor een periode van maximaal 10 jaar. Dat is de uitkomst van de Europese aanbestedingsprocedure die de beide provincies in februari 2013 zijn gestart en waarop in totaal vijf offertes zijn ontvangen.

OV Regio IJsselmond (dochteronderneming van huidige vervoerder Connexxion Openbaar Vervoer NV) gaat op 8 december 2013 van start. Het vervoersgebied bestaat uit het streekbusvervoer in het gebied Noordwest-Overijssel (Kampen, Genemuiden en Steenwijk) en Flevoland (Noordoostpolder, Urk, Oost Flevoland en Zeewolde).

De nieuwe vervoerder zal een groot deel van de ritten in de regio IJsselmond met nieuwe bussen uitvoeren. Deze bussen zijn onder andere voorzien van WIFI, USB-laadpunten en ruime, comfortabele zitplekken. Daarnaast biedt OV Regio IJsselmond een aansluitgarantie. Mochten reizigers hun aansluiting missen en arriveert er binnen 35 minuten geen volgende bus dan zorgt de vervoerder voor vervangend vervoer (bijvoorbeeld een taxi). Alle bussen worden voorzien van de blauwe huisstijl van de provincies Overijssel en Flevoland.

 


Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen