Corona verrassingsjournaal – Thee & Bubbels High Tea Deel 2 (**VIDEO**)


De cameraploeg van KampenOnline gaat weer op pad om mensen te verrassen. De verrassing, een high tea van Thee & Bubbels , is bestemd voor Ariët Nentjes , Bertine Belle en haar man Reinier.

Thee & Bubbels gaf onlangs een complete high tea voor max. twee personen weg aan mensen die vanwege de maatregelen rondom het Corona-virus een verjaardag- bruiloft of ander feest moeten missen. Dit is deel 2 van de drie nominaties die gekozen zijn. Bekijk de video hierboven in de player.

In deze aflevering:
Hilda penninkhof gunt de high Tea aan haar dochter: “Zij is op 16 jarige leeftijd al moede geworden van een prachtige dochter. Als ik terug kijk dan heeft zij het super goed gedaan. Zo jong al een kind, naar school, een opleiding volgen met uiteindelijk een diploma op zak als verzorgende. Nu zou ze gaan trouwen op 20 mei , maar door de coronacrisis is dat uitgesteld”

Denise Riezebos gunt de high tea aan haar vriendin Bertine van Belle: “Zij en haar man Reinier verwachten eind mei hun eerste kindje en mogen trotse ouders worden. Vriendinnen en familie wilden haar vandaag verrassen met een babyshower die nu helaas niet door kan gaan door Coronaperiode. Bertine staat altijd voor een ander klaar en daarom gun ik het haar zo graag om deze high tea te krijgen.”