zondag, juli 14, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsEen creatieve invulling in je vrije tijd begint bij Quintus!

Een creatieve invulling in je vrije tijd begint bij Quintus!

-

Quintus start na de herfstvakantie met nieuwe cursussen theater, beeldend, muziek en dans. Wil je nog inschrijven? Geef je dan op!

Muziektheater

Samen met je kind muziek maken met spelletjes erbij? Voor de jonge cursisten is er nog beperkte mogelijkheid om in te stromen bij de cursus ‘Muziek op schoot ‘ (10-18 maanden) in Kampen en de cursus ‘Muziekatelier’ (groep 4/5) in het Kulturhus in IJsselmuiden.

Zoek je een cursus met  digitale media? Met de cursus ‘Muziek en computer, tablet of smartphone’ leer je in 3 lessen geluid op te nemen en bewerken en komen handige apps en sites aan bod.  Wil je je eigen verhaal tekenen en laten bewegen, kijk dan op de website voor de cursus ‘Strip, animatie en gamedesign’.

Sta je graag op het podium? Het seniorenpopkoor voor 55-plussers, ‘Rock Oud Loud’, gaat definitief van start, maar inschrijven kan nog! Onder begeleiding van een zangdocent krijg je de gelegenheid om een aantal popnummers ten gehore te brengen. Voor de jongeren die het leuk vinden om samen met anderen popliedjes, musicalliedjes en nog veel meer te zingen is er de cursus ‘Teenvoices’. De cursus sluit af met een bruisende eindpresentatie. Ben je tussen de 7 en 12 jaar oud, dan is het ‘Projectkoor van Quintus’ misschien iets voor jou. Je staat onder meer op het podium tijdens Sail Kampen 2014! Als je al muziek- of theaterleerling bent bij Quintus dan kun je gratis meedoen met het kinderkoor of Teenvoices! Kun je niet kiezen tussen dans, zang en spel schrijf je dan in voor de cursus ‘Showtime!’, waarin je samen naar een musical toewerkt. 

Het is gedurende het hele seizoen mogelijk om in te stromen bij bestaande groepen. Wil je eerst weten of een cursus theater of dans bij je past? Overleg met de administratie voor het volgen van een proefles, 038 3371200. Meer informatie over de inhoud van de lessen, lestijden en kosten, lees je op: www.quintuskampen.nl

 

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen