zondag, mei 19, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsCumulus, KWC en Gem Kampen tekenen overeenkomst "Multisportterrein Schansdijk"

Cumulus, KWC en Gem Kampen tekenen overeenkomst “Multisportterrein Schansdijk”

-

cumulus2

 

 

Afgelopen vrijdag is er een overeenkomst getekend tussen de modelvliegclub Cumulus, De Kamper Wieler Club en de gemeente Kampen. De overeenkomst bevat afspraken over het inrichtingsplan. De drie partijen zijn onder andere overeengekomen aan welke voorwaarden dit gezamenlijke plan moest voldoen,

Het college van B&W heeft dinsdag 23 april j.l. het ontwerpbestemmingsplan ‘Multisportterrein Schansdijk’ goedgekeurd. Met het vaststellen van dit bestemmingsplan werd het eindelijk mogelijk dat modelvliegclub Cumulus (na jaren getouwtrek) definitief een eigen “vaste”locatie krijgt.

Cumulus schuift ten opzichte van hun huidige tijdelijke locatie een perceel op. De voormalige vuilstort wordt gesaneerd en dat terrein wordt onderdeel van het toekomstige multisportterrein waar onder meer De Kamper Wielerclub gebruik van gaat maken. Een gedeelte van de wielerbaan doet straks ook dienst als start- en landingsbaan van de modelvliegclub. Cumulus gaat er van uit dat z.s.m. de schop de grond in kan, en er begin 2014 al op de nieuwe locatie gevlogen kan worden!

 

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen