Cursus Wijnvignet & Kaas en Wijn – avond in IJsselmuiden

anywine

 

Cursus Wijnvignet 2 en 9 juni

Nederland kent een korte, door de Stichting Wijn Examens Nederland (SWEN) erkende, cursus “Wijnvignet” / SWEN 1 niveau. AnyWine organiseert deze compacte cursus in IJsselmuiden. In twee lessen wordt uitgelegd hoe verschillende soorten wijn gemaakt worden, welke druivensoorten van belang zijn en waar wijn geproduceerd wordt. Daarnaast worden er basisvaardigheden aangeleerd om te leren wijnproeven. Bent u een geïnteresseerde wijnliefhebber en wilt u graag iets meer over wijn leren? Dan is deze cursus, van 2 avonden, ideaal.

Kaas & wijn cursusavond 15 juni

Ieder type kaas vraagt zijn eigen soort wijn. Het is een misvatting dat Port bij een gevarieerd kaasplankje past. En zo zijn er nog meer eye-openers! Wilt u mee op ontdekkingsreis in de wereld van kaas en wijn? De wijn & spijs handvatten die u krijgt tijdens deze cursusavond, kunt u direct toepassen op wijn & spijs in het algemeen. Kaas is namelijk zo divers als de wereldkeuken!

De cursussen vinden plaats in de Vinkenhorst / Danshuus te IJsselmuiden van 19.45-22.30 uur. De kosten zijn € 112,50, voor 2 & 9 juni, incl. cursusboekje en € 65,00 voor de kaas & wijn avond op 15 juni. Het is ook leuk om deze cursus cadeau te geven!

Aanmelden of informatie via info@anywine.nl of 038-4604464/ 06-12660690 Website: www.anywine.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*