D66 houdt politieke Meet en Greet

Het bestuur en de fractie van de D66-afdeling Kampen organiseren op donderdag 8 oktober de eerste Meet & Greet in Proeflokaal De Stomme van Campen.

D66 Leden, kiezers en geïnteresseerden zijn van 20.00 tot 21.00 uur van harte welkom om in informele sfeer kennis te maken met elkaar en met de fractie- en bestuursleden. D66 Kampen maakt er een heuse politieke avond van, want iedereen kan meedoen met de 10-minutendebatten.

In de 10-minutendebatten worden een drietal verrassende thema’s voorgelegd op basis van de lokale, landelijke en/of Europese actualiteit. Wie hiervoor een specifiek thema wil aanroeren, wordt verzocht dit te mailen naar fractie@d66kampen.nl. De indiener krijgt dan twee minuten de tijd om zijn of haar stelling te verdedigen. Daarna kan de discussie losbranden. Aangezien er maximaal drie debatthema’s worden aangeroerd, geldt voor het indienen van discussiethema’s het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. D66-fractievoorzitter Pascal Jacobs zal bij het 10-minutendebat optreden als discussieleider.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*