dinsdag, juli 23, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomePolitiekD66 Kampen in de etalage

D66 Kampen in de etalage

-

Wie winkelt in de Oudestraat kan er niet omheen: sinds donderdag staat D66 Kampen in de etalage. De ramen van Oudestraat 30 (tegenover de Hema) kleuren groen. Te zien zijn alle kandidaten die voor D66 op de lijst staan, maar natuurlijk vooral de speerpunten waar D66 zich de komende tijd sterk voor wil maken in Kampen.

D66-etalage

Die speerpunten variëren van het afschaffen van de welstandscommissie tot realisatie van een veilig stadsstrand aan de IJssel, en van meer ruimte voor zzp’ers om te ondernemen tot de mogelijkheid voor initiatiefrijke burgers om ambtenaren in te schakelen om hun ideeën voor de samenleving te realiseren. D66 wil zo Kampen groener, duurzamer en economisch sterker maken.

De basis voor alle ideeën is te vinden in het verkiezingsprogramma dat van www.d66kampen.nl is te downloaden. Wie daarover vragen heeft, kan contact opnemen met een van de kandidaten via de site of natuurlijk via Facebook.

 

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen