dinsdag, juli 23, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomePolitiekD66 voor duurzaamheid en harmonie

D66 voor duurzaamheid en harmonie

-

In de serie banners die D66 in samenwerking met Wouter Berns presenteert, is maandag 10 maart de derde onthuld, met Berns werk “Primavera”.

De richtingwijzer “Streef naar een duurzame en harmonieuze samenleving” is gekoppeld aan het werk “Primavera” van de Kamper kunstenaar Wouter Berns: een vrouw die in een groen veld uitkijkt op een berglandschap. Zij lijkt geheel in harmonie met zichzelf, en symboliseert het uitgangspunt dat D66 de wereld om ons heen tegemoet wil treden met respect en mededogen, en dat we willen leven in harmonie met de mensen om ons heen. Voor onze omgeving moeten we respect tonen: de aarde is niet van ons en dus geen gebruiksartikel. We willen stoppen met het uitputten en vervuilen van onze leefomgeving.

Duurzaamheid als banenmotor

Daarvoor is internationale regelgeving onmisbaar, maar ook op lokaal niveau moeten we ons steentje bijdragen. In zorg voor het milieu, in het bevorderen van energiebesparende maatregelen, maar zeker ook in de zorg voor onze medemensen. Bovendien vindt D66 Kampen dat duurzaamheid, samen met toerisme en innovatie, kan functioneren als banenmotor voor de gemeente.

Meer informatie over het verkiezingsprogramma van D66 Kampen: www.d66.nl/gr2014.

richtingwijzer-4-primavera

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen