Dahlia fotowedstrijd met leuke prijzen!

 

Kampenonline, Dahliavereniging de Hanzestad en Fotorama Kampen organiseren samen twee foto-avonden voor (hobby)fotografen en/of liefhebbers van dahlia’s of bloemen in het algemeen.

De dahlia is een bloem die in vele varianten, kleuren, vormen en maten voorkomt. Augustus is de maand waarin zij zich in alle glorie laat zien.

Volop genieten van deze bloemen kan bij Dahliavereniging de Hanzestad in Kampen, te vinden op het volkstuinencomplex van “Onze Tuin”.

Foto-avond

Op donderdag 12 augustus en woensdag 18 augustus van 18.30-21.00 uur is iedereen welkom om bij De Dahliavereniging te komen fotograferen. Op deze avonden wordt van een ieder gevraagd om respectvol met de dahlia’s om te gaan en de dahlia’s niet te beschadigen. Daarnaast graag aandacht voor de coronamaatregelen.

De dahliavereniging zal op deze avond de kantine openstellen opdat daar, tegen betaling, een drankje genuttigd kan worden. Er zullen vrijwilligers van de Dahliavereniging aanwezig zijn, die graag iets vertellen over het kweken van dahlia’s.

Het maakt niet uit of je foto’s maakt met een fotocamera of dat je dit met je mobieltje doet. Met jouw foto maak je kans op leuke prijzen. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door Fotorama Kampen.

De 1e prijs is een vergroting van jouw foto met een formaat van 30×40 cm in een lijst van 40×50 cm. De 2e prijs is een vergroting van jouw foto met een formaat van 20×30 cm in een lijst van 30×40 cm. De 3e prijs is een vergroting van jouw foto met een formaat van 20×30 cm, zonder lijst.

Om in aanmerking te komen voor een prijs, kun je jouw foto via whatsapp versturen naar Kampenonline, 06 398 61 673 of mailen naar jolanda@kampenonline. Graag je naam en de datum waarop de foto gemaakt is, vermelden.

Jan Willem Genuit,  van Fotorama Kampen, zal jureren. Foto’s inzenden kan tot en met 21 augustus. Woensdag 25 augustus worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

Je mag zo vaak meedoen als je wilt.

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*