Dak zwembad open voor Roeisloep Stad Kampen (VIDEO)

Indoor Bungee-roeien in Zwembad De Steur

Vrijdagavond ging het dak van zwembad de Steur weer open voor de roeisloep Stad Kampen. Daarna werd er onder grote publieke belangstelling door de teams op volle kracht mee geroeid tijdens het indoor bungee-roei evenement. Er hadden zich 11 teams aangemeld waaronder één uit Duitsland.

De sfeer zat er goed in bij het publiek. Organisator van het evenement is Stichting Roeisloep Stad Kampen. Zij stellen hun roeisloep “Stad Kampen” hiervoor ter beschikking. De vaste roeiers van deze sloep mochten daarom zelf niet meedoen omdat zij de sloep te goed kennen en daardoor in het voordeel zijn.

Het zal hoogstwaarschijnlijk de laatste keer zijn geweest dat het evenement plaats vond in zwembad De Steur. Het zwembad wordt gesloopt en zal plaats maken voor een veel kleiner bad waar bungee-roeien onmogelijk is. Waar het evenement in de toekomst dan gaat plaats vinden is nog niet bekend. Onderzocht wordt of dat misschien in de Burgel kan.

Heb je interesse in roeien met een sloep. De Stichting Roeisloep Stad Kampen is op zoek naar leden voor hun boot. Voor meer informatie kun je terecht op hun website: www.sloeproeienkampen.nl

albertus-klompenmaker

Albertus Klompenmaker van de Roeisloep Stad Kampen: Sloeproeien is een geweldige sport. Altijd op het water en de Stad Kampen waar de zon onderzakt. Wat wil je nog meer”.

Bekijk de video en oordeel zelf of roeien iets voor jouw is. Klik hierboven op de player ofhttp://youtu.be/Db_YV0aLIoA.
bunge-roeien-3

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*