Darten in de Oosterholthoeve.

dartStichting Multitudine bied in de Oosterholthoeve de mogelijkheid om te gaan darten. Dit kan in groepsverband maar ook individueel. Al langer is er de vraag voor een vaste dart ruimte in IJsselmuiden. Stichting Multitudine wil deze ruimte graag bieden.

Stichting Multitudine heeft als doel sport binnen de Oosterholthoeve te bevorderen. Door ruimtes te faciliteren voor sport en maatschappelijke organisaties hoopt Multitudine met de Oosterholthoeve een sportief ontmoetingsplek te creëren binnen IJsselmuiden. Naast de al bestaande sportactiviteiten, vanuit de diverse verenigingen, probeert Stichting Multitudine het aanbod te verbreden. Nu starten we met darten maar we helpen ook met het organiseren van een KetenToernooi. Beiden bedoelt om te verbinden.

Stichting Multitudine exploiteert sinds begin februari het inpandige horeca gedeelte van de Oosterholthoeve. Dit loopt boven verwachting. We zijn enthousiast verwelkomt door de verschillende verenigingen en hun leden. Hierdoor durven we verdere stappen te zetten om de doelen van de Stichting verder vorm te geven.

Het darten staat gepland voor op de vrijdagen vanaf 19:00 uur. Zo als het er nu naar uitziet kunnen we half april starten. Wanneer je mee wilt doen dan is het wel noodzakelijk dat je jezelf of groep aanmeld. Dit kan via de mail of de bar. Voor alsnog is deelname gratis. We hopen dat vanuit dit initiatief een dart club of vereniging geboren wordt. De Stichting wil graag ondersteuning geven aan een groep die dit wil oppakken.

Voor informatie of aanmelden kun je een mail sturen naar darten@oosterholthoeve.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*