De 75ste editie van de A4D Kampen start op 30 mei

Eindelijk mogen we weer wandelen en wat zal dat een feest worden. Sinds het begin van dit jaar is de organisatie van de A4D druk met alle voorbereidingen. De 75ste editie mag van start gaan en dat willen ze graag feestelijk omlijsten en niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Bij een feestelijke editie hoort ook een nieuw jasje daarom presenteren ze met trots het nieuwe logo en nieuwe website.

“Het logo is ontworpen door Lucas Reinds van Pankra, en in de kleuren van het beeldmerk van Kampen. Herkenbaar, sportief en eigentijds zodat we weer een paar jaar vooruit kunnen. En met dank aan Roel en Henry van KaMels, hebben we ook een nieuwe website. Alles wat je wilt weten over de A4D, van historie tot onze sponsoren kun je hier vinden.”

Voor en tijdens de A4D zorgen ze ervoor dat je alle actuele informatie hier kunt vinden en ook de routes voor alle dagen vind je hier.

Samen met het organiserend comité van IJsselmuiden is de tweede medaille in de nieuwe eigen Kamper serie weer een prachtig exemplaar. Dit jaar is gekozen voor de Nieuwe Toren en is het weer een mooi collectorsitem geworden.

De gezamenlijke muziekverenigingen van Kampen zorgen op de laatste avond voor muzikaal onthaal en veel muziek! Het belooft een mooi feest te worden.

Mede dankzij sponsoren kunnen ze een A4daagse organiseren en die willen we dan ook niet ongenoemd laten. Hoofdsponsors zijn Jumbo Hanzeplein, Unive en Winkeliersvereniging Hanzeplein. De andere sponsoren zijn EFES, ESSO Vermeulen en Triprint.

Wil je betrokken zijn als vrijwilliger bij de A4D Kampen dan kun je de organisatie altijd benaderen. Stuur een berichtje naar secretariaat@a4dkampen.nl

De inschrijfavonden zijn op 23 en 24 mei van 18:30 tot 20:00 in de sporthal de Reeve aan het Burgemeester Berghuisplein.

Link naar website A4D Kampen https://www.a4dkampen.nl


 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.