woensdag, april 24, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsDe Derby IJVV-Dos Kampen ook in Ethiopië

De Derby IJVV-Dos Kampen ook in Ethiopië

-

ijvv-dos

Bijna elk weekend staat er wel een derby op het programma tussen jeugd en seniorenteams van IJVV en Dos Kampen.

Vanaf nu wordt de derby ook in Ethiopië gespeeld. De twee voetbalteams van ‘Bishoftu Tena’ zijn IJVV en Dos Kampen zeer dankbaar voor de voetbalkleding!

Debre Zeit is het stadje onder de rook van Addis Ababa de hoofdstad van Ethiopië, waar Hans en Alita Walhout wonen en werken. Alita is de zus van Lammert van den Berg (IJVV), die in samenwerking met Dos Kampen voor de voetbalkleding heeft gezorgd. Mooi om te zien dat IJVV en DOS Kampen nu ook vertegenwoordigd zijn in Ethiopië!

Hans en Alita werken sinds 4 jaar op een werkgelegenheidsproject (ESPBC) in Ethiopië. Het project is een staalbedrijf waar voornamelijk stalen profielen, dakplaten e.d. geproduceerd worden. Ook worden er stenen gemaakt zodat men een compleet gebouw kan neerzetten met deze materialen. Het bedrijf geeft werk aan bijna honderd mensen en hiermee hoopt men hen ook een beter bestaan te kunnen geven.

Meer informatie hierover is te vinden op www.famwahout.com of www.ethiopiansteelprofiling.com

Op de vraag of ze voetbalkleding konden gebruiken, reageerden de werknemers enthousiast. Aanvankelijk wilde men een bedrijfsteam starten met de mooie kleding, maar men bleek niet veel in teamverband te spelen. De Sales Manager heeft jaren in het lokale team gespeeld en had als idee de kleding aan hen te schenken. Dit werd goed ontvangen en enorm gewaardeerd, men is er erg blij. Mooi om te zien dat IJVV en DOS Kampen nu ook vertegenwoordigd zijn in Ethiopië!, IJVV en DOS Kampen, nogmaals hartelijk dank!

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen