zondag, juli 14, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeEvenementenDe Halve Maen tot en met september 2024 op de Koggewerf

De Halve Maen tot en met september 2024 op de Koggewerf

-

De Halve Maen is vanaf de komst naar de Koggewerf begin mei een populaire attractie voor liefhebbers van nautisch erfgoed. Als Koggewerfpartners zijn we blij met deze mooie samenwerking, die ook weer nieuwe bezoekers naar de Koggewerf trekt. Ook de mensen achter de Halve Maen voelen zich thuis in Kampen en daarom hebben we samen besloten dat de Halve Maen tot en met september op de Koggewerf blijft.

In de zomermaanden zijn de Kamper kogge, de Kamper botters en de Halve Maen vaak samen te bewonderen op de Koggewerf. En ook als de Kamper Kogge en de botters onderweg zijn voor nautische evenementen, blijft de Koggewerf een interessante locatie om te bezoeken. Deze zomer is de kogge nog te bewonderen in Medemblik (12 t/m 14 juli) en Bremerhaven (14 t/m 18 augustus). Voor informatie over bezichtiging van de Halve Maen bezoek https://halvemaen.nl voor actuele openingstijden.

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen