zondag, mei 19, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsDe Ja-sticker wordt in de komende weken verspreid

De Ja-sticker wordt in de komende weken verspreid

-

Vanaf 1 april gaat de verspreiding van reclamefolders veranderen. Wie vanaf die datum nog ongeadresseerd drukwerk wil ontvangen, moet een Ja-sticker op de brievenbus plakken.

Op dit moment wordt in de gemeente nog gebruik gemaakt van de Nee/Nee- en Nee/Ja-stickers. Hiermee kunt u aangeven dat u geen ongeadresseerd reclamedrukwerk of huis-aan-huisbladen wilt ontvangen.

Met de invoering van de Ja-sticker wordt het huidige systeem van verspreiding van ongeadresseerd drukwerk omgedraaid. Dit betekent dat ongeadresseerd drukwerk alleen bezorgd mag worden als u een Ja-sticker op de brievenbus heeft. Zit er geen sticker op een brievenbus? Dan ontvangt u wel huis-aan-huisbladen, maar geen ongeadresseerd reclamedrukwerk. De Nee/Nee-stickers blijven bestaan voor mensen die ook geen huis-aan-huisbladen willen ontvangen.

Wie nu al een Nee/Ja-sticker heeft, omdat hij geen ongeadresseerde reclamefolders maar wel huis-aan-huisbladen wil ontvangen, kan deze gewoon laten zitten.

Voortaan zijn er vier mogelijkheden:

Voortaan zijn er vier mogelijkheden:

  1. Geen sticker: geen ongeadresseerde reclamefolders, wel huis-aan-huisbladen
  2. Nee/Ja- sticker: geen ongeadresseerde reclamefolders, wel huis-aan-huisbladen
  3. Nee/Nee-sticker: geen ongeadresseerde reclamefolders, geen huis-aan-huisbladen
  4. Ja-sticker: wel ongeadresseerde reclamefolders, wel huis-aan-huisbladen

De Ja-sticker wordt in de komende weken verspreid. U kunt de sticker ook gratis afhalen op het stadhuis. Kijk ook op de pagina Antireclamesticker ophalen.

Gerelateerde berichten

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen