HartVoorBurkina

De lichten staan op groen bij Brunneper Oranje Vereniging

Foto van auteur

Ingezonden bericht BOV

Na het goede nieuws van de laatste corona persconferentie zijn zo bij we hard aan de slag gegaan met het organiseren van onze activiteiten voor het jaar 2022, we hebben hier met plezier aan gewerkt en we hopen dat we een mooi programma kunnen presenteren. We hebben in grote lijnen het programma overgenomen van het laatste jaar met hier en daar een aanpassing.

Onze eerste activiteit is op vrijdag 25 maart dan beginnen we, zonder beperkingen, weer aan de gezelligste bingo van Kampen. De bingo wordt gehouden in Meetpoint aan de Veerweg 5 te Kampen, de bingo start om 19:30 uur.

Wat ons echt op het hart gedrukt werd door het oude bestuur was de voortzetting van de G-Disco, natuurlijk hebben we dit gedaan en deze wordt gehouden op 25 april 2022, de avond begint om 19:00 uur. Het thema van deze avond is Hollandse avond, we kijken hier ook erg naar uit. We hebben zoveel goeds gehoord hierover en dat willen we natuurlijk in ere houden.

27 April kan er eindelijk na 2 jaar van afwezigheid weer Koningsdag gevierd worden en dat laten we ons natuurlijk geen twee keer zeggen, ook voor deze dag hebben we hopelijk een mooi programma neer kunnen zetten, want we moeten wel zeggen het was kort dag maar het is ons gelukt!

Een paar hoogtepunten van deze dag: Reveille, stormbaan, springkussens etc. etc. Denk hierbij aan koninklijk bezoek voor de kinderen; Prinses Anna en Elza komen in Brunnepe om op de foto te gaan. We hebben zelfs vernomen dat Spider-man komt rondhangen. In de middag hebben we artiesten onder het genot van een drankje kan je hier naar luisteren of zelfs mee feesten want het is tenslotte een feestdag! Een aantal artiesten zijn al bekend gemaakt, een kleine greep De Molenbroeders, Jordi Pleijsier, Danny Heden en…….een special guest deze wordt bekend gemaakt op 1 april en nee het is geen grap……

We hebben ons best gedaan om een programma neer te zetten, wij hopen dan ook van harte dat het bij iedereen in de smaak valt, er zal vast wel iets zijn wat je leuk vindt en we kijken uit naar uw bezoek bij een van onze activiteiten. Het is lastig om in zeer korte tijd nog van alles te regelen en rond te krijgen maar met onze inspanning is het toch echt goed gelukt.

Nu zoeken we alleen nog mensen die ons willen helpen met koningsdag want zonder jullie zou het zomaar kunnen dat we niet alles tegelijk kunnen bedienen en dat zou natuurlijk zonde zijn, vooral voor de kinderen. Lijkt het je leuk om te helpen deze dag neem contact op via info@bovkampen.nl

In 2023 bestaat de vereniging 100 jaar en dat willen we groots gaan vieren met activiteiten het hele jaar door en hopelijk in samenwerking met andere partners en sponsoren want zonder jullie/hun kunnen we dit niet waarmaken.

Wij willen onze sponsoren en leden dan ook bedanken voor hun bijdrage en hopelijk kunnen we in de toekomst mooie dingen voor elkaar en Kampen betekenen.

Namens bestuur B.O.V.

Met vriendelijke groet,

Eduard Hofstra
Voorzitter Brunneper Oranje Vereniging

HartVoorBurkina

Gerelateerde Berichten

Plaats een reactie