woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsDe Rode Wandeling

De Rode Wandeling

-

Wandel zondagmiddag 9 maart mee met de kandidaten van de PvdA Kampen. Op een leuke, gezonde en informele manier kun je onder het genot van een leuk gesprek een wandeling maken in en rond onze prachtige Binnenstad. Start is om 14.00 uur bij de Koornmarktspoort vanwaar we lopen naar de Koggewerf. Daar is gelegenheid voor een hapje en drankje. Vervolgens nemen wij een andere route terug naar de Koornmarktspoort, waar het eindpunt is. De verwachting is dat we daar tegen 16.00 uur weer zijn.

logo

Onderweg kan uiteraard gesproken worden over de Binnenstad, het IJsselfront, de IJsselkogge, de Koggewerf, de Burgel, het Stadspark, winkelopenstelling op zondag, de monumenten, leegstand, etc. etc. Deel je ideeën over hoe we Kampen meer en beter op de kaart kunnen zetten als toeristisch hoogtepunt. Andere onderwerpen zijn uiteraard ook van harte welkom, waaronder de zorg en koetjes en kalfjes.

Neem gerust familieleden en/of huisdieren mee. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, VOOR ELKAAR!
Aanmelden kan via Facebook (facebook.com/pvdakampen), maar hoeft niet. Tussentijds aanhaken kan ook. Uiteraard vinden we het leuk wanneer iedereen iets roods draagt.

Gerelateerde berichten

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen