De Vrienden van Oranje Live is geannuleerd

IJsselmuiden – Door alle beperkende maatregelen in deze crisistijd, en die voor evenementen met een vergunning in ieder geval tot 1 juni gelden, hebben wij met pijn in ons hart moeten besluiten de Vrienden van Oranje Live te annuleren voor dit jaar. De tweede editie zou op 16 mei plaatsvinden in de Music Club Kampen.

In de komende periode gaat de werkgroep samen met de betrokken partijen kijken of het evenement op een ander moment alsnog gehouden kan worden. Gezien de onzekere periode die we nog voor ons hebben en het niet kunnen repeteren gaat het helaas niet meer in 2020 plaats vinden.

Jubileum
Bestuur, instructie en leden betreuren het zeer. Oranje viert dit jaar haar 60 jarig jubileum en ziet door deze crisis haar jubileumjaar volledig in duigen vallen. ‘Ontzettend jammer, maar ook wij hebben er mee te maken, de gezondheid van iedereen is het belangrijkste’ aldus Wilko van den Brink, voorzitter van Oranje. ‘De afgelopen maanden is er door veel vrijwilligers, maar ook door de leden veel tijd en energie gestoken om de activiteiten te organiseren. Een mooi jubileumprogramma is er in elkaar gezet’. ‘Daarnaast zijn ook nog eens alle optredens tot aan de zomer afgezegd en kunnen we niet met passie onze hobby beoefenen en is het nu gewoon niet mogelijk om ons voor te bereiden’ zo zegt van den Brink.

Kaartverkoop
Mochten er mensen kaarten hebben gekocht voor de Vrienden van Oranje Live, dan kunnen ze een mail sturen naar vrienden@oranje-ijsselmuiden.nl of contact opnemen met de Music Club.