zaterdag, april 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsDe zomer in volle vaart: Ontdek je eigen omgeving!

De zomer in volle vaart: Ontdek je eigen omgeving!

-

 

De zomer is in volle gang. De zon weet ons de laatste weken gelukkig goed te vinden. Een mooie gelegenheid om je eigen achtertuin te ontdekken! Onze nieuwe IJsseldeltagids staat boordevol informatie over vaarmogelijkheden, culturele uitjes en fiets- en wandelroutes. En dat in jouw eigen buurt!

ijsseldeltanieuw

 

Nieuwe IJsseldeltagids

De nieuwe IJsseldeltagids, met maar liefst 124 pagina’s, wordt veelvuldig aangevraagd. In de eerste weken nadat de gids is uitgegeven al bijna 1000 keer. Daarnaast zijn er pakketten van de gidsen afgeleverd op zo’n 350 adressen.

De gids is dikker dan vorig jaar, heeft meer inhoud, is langer houdbaar en heeft een oplage die groter is dan ooit (50.000 stuks). De gids wordt verspreid onder recreatieve ondernemers in de IJsseldelta. Daarnaast is de gids onder de aandacht gebracht via advertenties in de Toeractief en de Waterkampioen. Vanuit het hele land komen aanvragen voor de gids binnen. De gids is digitaal te vinden op vvvijsseldelta.nl.

Nieuw dit jaar is de samenwerking met Nationaal Landschap IJsseldelta van de provincie Overijssel. De inhoud van het boekje ‘Beleef de IJsseldelta’ is toegevoegd aan de toeristische informatie. Hiermee geeft de gids naast een toeristisch overzicht ook achtergrondinformatie over de historie van de kernen. De gids is gratis af te halen bij alle VVV-agentschappen in de regio,

IJsseldelta app

Onlangs heeft  IJsseldelta Marketing ook een eigen toeristische app gelanceerd. Vanaf nu ook als je onderweg bent, een actueel overzicht van activiteiten en mogelijkheden in Zwolle, Kampen, Hasselt, Genemuiden en Zwartsluis op je mobiel. De app is GPS-gestuurd, dus gebruikers vinden eenvoudig een terras, restaurant of B&B in de buurt. De app is gratis te downloaden in de Play Store en App Store.

Claudi Groot Koerkamp van IJsseldeltamarketing kan ons er alles over vertellen..

[ca_audio url_mp3=”http://www.kampenonline.com/ijsseldelta.mp3″ url_ogg=”” skin=”regular” align=”none”]

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen