dinsdag, juni 25, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsDebutant Bob Potkamp en Jörgen Sprong rijden mee met de Zuiderzeerally

Debutant Bob Potkamp en Jörgen Sprong rijden mee met de Zuiderzeerally

-

Foto’s Pascal Winter

Op 11 maart vindt er in Kampen weer de ‘Zuiderzeerally’ plaats als een onderdeel van de Jack’s Int Rally vanuit Assen. Op vrijdagavond worden er 3 proeven 2 maal gereden rondom Kampen met ook een tijdelijk serviceterrein in Kampen.

Na deze avond gaan de wagens weer terug naar Assen waar op zaterdag de rally vervolgd wordt rondom het circuit. Vanuit onze gemeente zien we een debutant, Bob Potkamp (27) uit IJsselmuiden. Hij zal dit seizoen plaats nemen in de Peugeot 206 naast Jörgen Sprong van het Maxifleur Rallyteam.

Deze equipe gaat dit jaar de strijd aan met de andere Peugeot 206 in hun eigen klassement. Bob is zeer enthousiast over zijn deelname in een sport waar de plekjes schaars zijn. Om dan uitgerekent te mogen starten in zijn thuis omgeving. Het is voor mij een supermooie kans, om na jaren als trouwe supporter nu het van de andere kant te gaan beleven. Waar het gelijk niet gemakkelijk gaat worden wegens wij de rallypaden in Kampen in het donker gaan zullen betreden en dit extra oplettendheid vraagt van zoal rijder als navigator.

Het doel voor Bob is eenvoudig, finishen op zaterdag in Assen. “Ja, uiteindelijk wil je natuurlijk zo hoog mogelijk eindigen, maar ik moet ook realistisch blijven.”

De Jack’s Int Rally, is 1 van de 5 wedstrijden op de kalender vannde 206 RallyCup.

Sponsors gevraagd

Mocht u deel willen uitmaken van dit team doormiddel van sponsoring, kunt u contact met Bob opnemen, of telefonisch welke bij KampenOnline bekend is. Met een kleine bijdrage kunt u erbij horen.
Voor meer informatie over het event zie website https://www.zuiderzeerally.nl/

 

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen